Ne putem vedea unde doriti: la noi la studio, la voi acasa sau chiar pe-afara, intr-un loc frumos, drag voua. Ne putem juca cu o mamaruta, un fluturas sau poate cu un gandacel.

Mamaruta – va roaga sa aduceti cu voi doua tinute si dupa joaca va va darui 20 imagini în format digital si 5 fotografii mici (10x15) pe hartie foto

350 ron

Fluturasul – va cheama cu mai multe hainute, ca sa primiti 40 imagini in format digital, 15 fotografii mici pe hartie foto, intr-un album special, plus 2 fotografii mari(20x30) pe hartie foto

500 ron

Gandacelul – invita la joaca intreaga familie, cu un bagaj de hainute, pentru ca mai apoi sa va aduca 90 imagini in format digital, 20 fotografii mici pe hartie foto intr-un album special si 8 fotografii mari pe hartie foto

800 ron

Daca le chemati, ele pot veni la tot soiul de momente – botezuri, petreceri, iar in functie de locul si de durata intalnirilor, stabilim pretul impreuna cu parintii.

Coconul - GRATIS

Probabil ca deja ma stiti. Probabil din alt context. Probabil e o surpriza ca ai auzit ca sunt stapana unui mic studio. Daca iti doresti sa vezi cum se vede prin lentila prin care o folosesc eu pentru micii prieteni si vrei sa vezi daca merita sa ne jucam impreuna, atunci coconul este fix ceea ce iti trebuie. Ne putem vedea oriunde doresti, acasa,in parc, la mine in studio - eu vin cu aparatul, iar tu cu chef de joaca. Rezultatul? Tu vei primi 3 imagini editate, suficiente incat sa te convinga daca vrei sa ne mai jucam impreuna. E simplu, dureaza putin! Bineinteles, daca alegi apoi unul din celelalte pachete de mai sus, coconul va veni GRATIS!

50 ron

Winter Photo-Shooting

Urmeaza o perioada plina ochi cu momente de a face o bucurie celor dragi. Ne-am gandit sa va dam o mana de ajutor, pentru ca stim ce greu e sa alegi un cadou suta la suta reusit pentru bunici si alti oameni importanti.

Asa ca ne-am gandit asa: facem o mini-sedinta foto, prelucram 10-15 imagini, inramam frumos 4 dintre ele in rame colorate. Si cadoul e gata! Si asta nu e tot. Chiar daca stim ca moda felicitarilor a cam trecut, noi va vom concepe una speciala pentru voi.

200 lei

NOU! Oferta speciala!

Rising Stars

199 ron pentru un Professional Casting Book” Rising Stars” adresat copiilor micuti sau maricei, în loc de 400 ron – reducere 50%. Bonus – înscrierea gratuit? în bazele de date a trei dintre cele mai importante agentii de casting.

Detalii despre oferta:

Daca doresti ca mica ta vedeta sa iasa la scena deschisa în lumea reclamelor sau a televiziunii, atunci primul pas pe care trebuie sa îl faci este sa o ajuti sa îsi realizeze un portofoliu foto, pe care sa îl prezinte la fiecare ocazie.

Pentru ca stim cât e de important în aceasta directie si înscrierea în bazele de date ale agentiilor de casting, pe lânga serviciile foto, pachetul oferit garanteaza înscrierea automata în trei din cele mai importante agentii de casting din România .

Pentru diversitatea ipostazelor, micii protagonisti vor fi rugati sa se prezinte cu doua variante vestimentare.
În urma sesiunii foto, vor fi alese 15 – 20 de imagini care vor fi supuse unei editari profesioniste.
În plus vom selecta cinci imagini pentru a le imprima la dimensiuni mari (20x30cm) pe suport foto.
Daca esti de parere ca micutul tau are talent si te gândesti sa îl directionezi catre o activitate artistica atunci cel mai logic pas este realizarea acestui portofoliu oferit de noi.

Nu uita! Fara un portofoliu profesionist si o colaborare cu o agentie specializata, copilul tau poate sa treaca pe lânga multe sanse care l-ar aduce mai aproape de visul obtinerii de roluri în proiecte importante - TV sau cinematografice.

Pachetul este valabil pentru copii intre 1 si 16 ani.