De ce Micul Studio?

Pentru ca sunt stapana lucrurilor marunte. Pentru ca am invatat alaturi de baiatul meu ca e suficient un strop de inocenta pentru ca realitatea din jur sa devina asa cum ne-am dori. E mic nu pentru ca incape intr-un buzunar ci pentru ca un fir de papadie poate sa fie cel mai important lucru.

Micul Studio e priceput in mici gesturi si in zambete furate. E mic pentru ca e conceput special pentru dimensiunile universului lor. Orice adult care doreste sa patrunda in lumea lor magica trebuie sa intre acolo in varful degetelor, fara sa tulbure fluturasii si mamarutele care se odihnesc pe firele de vise.

Inarmata cu o bagheta magica si baloane de sapun, vin sa va daram toate prejudecatile legate de fotografia pentru copii:

Credeti ca nu vor sta cuminti? Ei bine, nici nu trebuie, eu le ”vanez” spontaneitatea!

Sau va ganditi ca se vor speria? Va promit ca daca avem suficienta rabdare, ei vor ajunge sa fie fermecati de jocurile noastre si ne vor surprinde cu mutritele lor vesele si curioase.

Cat despre teama ca fotografiile voastre vor semana cu multe altele, va spun doar ca nu exista o reteta care se aplica tuturor. Tot ce-mi doresc e sa-i conving sa ma lase in universul lor special, sa prind macar o frantura din lumea lor.

Nu exista nici o limita de varsta, nici un copil nu e prea mare sau prea mic. Va rog sa nu va ganditi ca sunt pregatiti pentru un shooting numai cand au o anumita varsta. Nu uitati, daca sunt chiar micuti, studio-ul poate sa vina la ei acasa!

Pentru mine, Micul Studio este dovada vie ca, daca crezi suficient de tare in visele tale, ele se transforma in realitate. Imediat dupa ce am absolvit Facultatea de Arte Vizuale (sectia Foto-Video), mi-am dorit sa gasesc un mod de a profesa intr-o directie care sa provoace bucurie celor din jur, sa creez ceva care sa conteze cu-adevarat.

Acum imi pot indeplini visul, impreuna si pentru voi.